Voorzitterswoord Augustus 2022

Hoi badmintonvrienden,

We staan aan het begin van het nieuwe badmintonseizoen 2022/2023 waar wij als nieuw bestuur ontzettend naar uitkijken. Het nieuwe bestuur is op de afgelopen ALV benoemd en binnen het bestuur hebben we de volgende taakverdeling:

VoorzitterMichal Sprenkels
SecretarisJan Stegeman
PenningmeesterEdy van Hoije
LedenadministratieAdriaan van der Waal van Dijk
Algemeen bestuurslid: Assistent PenningmeesterArjo Meeusen
Algemeen bestuurslid: CCPMichelle Alblas
Algemeen bestuurslid: JeugdVeerle Thalen

Wij kijken ontzettend uit naar het komende seizoen waarin een hoop staat te gebeuren. We gaan onder andere verlaat ons 50 jarige jubileum vieren op 18 november. Verder zullen we zoals jullie gewend zijn PEP en Familie toernooien door het jaar heen organiseren, tevens hebben we besloten om voor de jeugd ook dit jaar een Grand Prix toernooi te organiseren in Terneuzen. Kortom een jaar met heel veel activiteiten. Wil je weten wanneer alles precies is neem eens een kijkje op www.bcterneuzen.nl hierop staan alle toernooien met data vermeld.

Het nieuw seizoen zal weer beginnen vanaf 5 september (niet zoals normaal 1 september omdat de Vliegende Vaart nog gesloten is) alle speeltijden zullen net als vorig seizoen zijn met uitzondering van de maandagavond waar we een half uur korter de zaal zullen hebben dat betekent het volgende:

Maandag18:00 tot 22:00Recreanten
Dinsdag09:30 tot 11:00Recreanten
Woensdag09:00 tot 10:30Recreanten
Donderdag20:00 tot 21:30Trainingsavond
Vrijdag16:00 tot 19:00Jeugd

Kortom er staat een druk en vol programma op de agenda voor het komende seizoen. Wij als bestuur willen deze activiteiten en evaluaties vaker met jullie delen via Facebook “Badmintonclub Terneuzen” dus als je Facebook hebt en je volgt ons nog niet doe dat dan zo snel mogelijk zodat je van alle updates op de hoogte blijft. 

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en hopen jullie op een van onze speelavonden te zien, mocht je nog suggesties hebben schroom dan niet en spreek een van ons aan.

Met vriendelijke badmintongroet,

Michal Sprenkels

Badmintonclub Terneuzen is lid van de Nederlandse Badmintonbond.

nl_NL