Afsluiting seizoen 2020-2021

Beste badmintonvrienden,


Corona update 
Sinds 15 december 2020 zitten wij in Nederland in een strenge lockdown ter bestrijding van het coronavirus welke t/m 27-04 onveranderd zal blijven en binnensporten niet mogelijk zijn.

Vanaf 28-04, als de besmettingen zullen afnemen, zullen er weer versoepelingen mogelijk zijn. Volgens het stappenplan welke is gepubliceerd door het kabinet valt het openstellen van sportaccommodaties nog niet bij stap 1 en zal dit pas later gaan gebeuren.

Helaas heeft dit wel grote gevolgen voor onze badmintonsport. De hoop om in mei nog door te kunnen spelen is hierdoor vervlogen en daarom zal het badmintonseizoen 2020-2021 eind april ten einde komen.
Wij hopen uiteraard dat de besmettingen komende zomermaanden flink zullen dalen, tot zelfs 0, en dat we vanaf september 2021 weer een shuttle kunnen gaan slaan in de sporthal.

Binnen de verschillende bonden, gemeentes en besturen wordt er momenteel gekeken om gemiste speelmaanden te compenseren maar daarin is momenteel nog veel onduidelijk. Zoals ook dit seizoen zullen wij dit verrekenen met de factuur voor het nieuwe seizoen 2021/2022.

Algemene Ledenvergadering
Normaal vindt aan het einde van het seizoen de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Informatie over de ALV zal t.z.t. volgen. Wanneer deze gehouden zal gaan worden is o.a. afhankelijk van wanneer dit mogelijk is met de geldende maatregelen.

Vacatures

Binnen ons badmintonbestuur zijn er nog steeds openstaande vacatures. Lijkt het je wat om mee te denken en keuzes te maken die ten goede komen voor onze badmintonsport en badmintonclub Terneuzen? Meld je dan nu aan door een e-mail te sturen naar email@bcterneuzen.nl

Jubileum
Wat ons seizoen moest worden ivm met ons jubileum, is helaas door het Corona virus anders uitgepakt. De leuke, sportieve, gekke plannen liggen momenteel allemaal klaar en het is wachten tot dit weer mogelijk is. Door het corona virus waren evenementen niet mogelijk afgelopen jaar, maar wij kunnen jullie verzekeren dat de plannen, zodra dit weer mogelijk is, uitgevoerd gaan worden en we toch ons 50 jarig (dan 51 jarig) bestaan kunnen vieren!
Wel hebben wij momenteel nog steeds onze sportieve jubileum shirts beschikbaar. Wil je er alvast 1 bestellen voor volgend seizoen?! Stuur dan een mail naar email@bcterneuzen.nl en we zorgen dat hij alvast jou kant op komt. De kosten bedragen €15,- voor een senioren Jubileumpolo en €10,- voor een junioren jubileum T-shirt.

Sponsoren
Buitenom onze trainers, vrijwilligers en leden willen wij ook onze zichtbare en niet zichtbare sponsoren bedanken. Ook door hen kan onze vereniging in deze tijd overleven.

Met sportieve badmintongroet,
Badmintonclub Terneuzen

Badmintonclub Terneuzen is lid van de Nederlandse Badmintonbond.

nl_NL