Kerstgroet en Coronaupdate

Beste badmintonvrienden,

Via dit bericht willen we jullie graag informeren over het volgende. 

Corona update

Helaas grijpt het Coronavirus nog steeds sterk om zich heen. Op maandag 14 december 2020 heeft de overheid daarom bekend gemaakt dat o.a. de sporthal direct zijn deuren diende te sluiten tot 19 januari 2021 waardoor het beoefenen van onze sport niet mogelijk is. Dit betreuren wij als vereniging maar begrijpen de noodzaak van deze overheidsmaatregel om de verspreiding van het Coronavirus een halt toe te roepen.

Hierdoor komen helaas de evenementen die gepland stonden tot 19 januari te vervallen, waaronder het altijd gezellige Kerst- en Oliebollentoernooi en ligt helaas het competitieseizoen nog langer stil.

Wij willen via deze weg direct al onze trainers, vrijwilligers en leden bedanken voor het naleven van de geldende maatregelen afgelopen periode zodat onze badmintonsport lang door is kunnen blijven gaan.

Kerst en nieuwjaarsgroet

Ondanks deze bijzondere tijd wensen wij jullie en jullie familie hele fijne feestdagen en vooral een heel gezond en sportief Nieuwjaar toe. Hopelijk zien wij jullie allen, zodra hetmogelijk is, na 19 januari 2021 weer in goede gezondheid en met veel sportiviteit in onze sporthal verschijnen.

Sponsoren

Buitenom onze trainers, vrijwilligers en leden willen wij ook onze zichtbare en niet zichtbare sponsoren bedanken. Ook door hen kan onze vereniging in deze tijd overleven.

Vacatures

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van seizoen 2019/2020 zijn onze voorzitter Harry Willeboordse en algemeen bestuurslid Judith Reuling afgetreden als bestuurslid.

Daarom is Badmintonclub Terneuzen momenteel nog steeds op zoek naar een nieuwe voorzitter en nieuwe bestuursleden die het leuk vinden om mee te  helpen de club draaiende te houden op alle vlakken die hierbij aan bod komen.

Vind jij het leuk om ideeën te verwezenlijken en beslissingen te maken die ten goede komen aan onze badmintonclub? Dan is dit misschien wel wat voor jou?! 

Interesse? stuur een mail naar email@bcterneuzen.nl

Jubileum (shirts)

Dit jaar bestaat onze club 50 jaar. Er waren grootse plannen om dit te vieren, helaas heeft het Coronavirus hier roet in het eten gegooid en zijn al de geplande evenementen doorgeschoven naar een later moment wanneer het weer mogelijk gaat zijn. 

Als kers op de taart is er een mooi jubileumlogo ontworpen door Mario Baert dat gelijk gebruikt is op onze nieuwe clubshirts, welke velen al tot hun beschikking hebben.

Wil jij ook zo’n mooi, fijn en sportief jubileumshirt zodat je in 2021 weer in stijl aan de slag kunt? Stuur dan een mailtje met je kledingmaat naar email@bcterneuzen.nl en er zal gezorgd worden dat deze jou kant op komt.

De kosten bedragen €15,- voor een senioren Jubileumpolo en€10,- voor een junioren jubileum t-shirt.

Wij proberen onze leden zo veel mogelijk te informeren via onze kanalen, maar houd voornamelijk onze facebookpagina en website in de gaten! Via deze kanalen zal frequenter informatie gedeeld worden.

Stay safe!

Met sportieve badmintongroet,

Badmintonclub Terneuzen

Badmintonclub Terneuzen is lid van de Nederlandse Badmintonbond.

nl_NL