Op deze pagina’s vindt U informatie over speeltijden, bestuur, lidmaatschap, een overzicht van onze geschiedenis en de mogelijkheid om contact op te nemen met onze bestuursleden. Via het menu aan de linkerkant kunt U de verschillende pagina’s opvragen.

Badmintonclub Terneuzen is in 1970 opgericht waarbij sportiviteit en gezelligheid tegenwoordig nog steeds hoog in het vaandel staan. Het grootste deel van onze leden speelt recreatief, daarnaast nemen ook een aantal teams deel aan de competitie van de Nederlandse Badmintonbond, waarbij onze vereniging ook aangesloten is.

ouderejeugd

Wilt U deze sport eens vrijblijvend beoefenen, neem dan contact op met een van onze bestuursleden of via het contactformulier van deze site en kom eens langs op een van onze speeltijden. Een racket kunt U lenen en indien gewenst helpen wij U op weg met de spelregels en de beginselen van de badmintonsport. Pas na 3 maal gratis spelen beslist U of U lid wilt worden van onze club. Leeftijd speelt geen rol, onze leden variëren in leeftijd van 6 tot 80 jaar.

Ga de uitdaging aan en kom eens langs,
U bent van harte welkom!

Badmintonclub Terneuzen

familietoernooi

Badmintonclub Terneuzen is lid van de Nederlandse Badmintonbond.