Nieuw bestuur vanaf 1 juli 2018

Beste Badmintonvrienden,

Het bestuur van Badmintonclub Terneuzen kampte al enige jaren met een minimale bezetting van 4 leden, waarvan 2 bestuursleden eind seizoen 2017/2018 hun taken als bestuurslid hebben neergelegd. Op 09 mei 2018 tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) zijn bestuursleden Anthony de Keijzer en Davy de Braal van het zittende bestuur afgetreden na enkele jaren zich volledig ingezet te hebben voor Badmintonclub Terneuzen. Wij willen daarom Anthony en Davy via deze weg enorm bedanken voor de bewezen diensten!

 

Enkele dagen voor de Algemene Leden vergadering (ALV) 2018 hebben een 4 tal kandidaten zich ter beschikking gesteld voor de aankomende zittingsperiode van minimaal 3 jaar als bestuurslid bij Badmintonclub Terneuzen.
Het bestuur is daarom ontzettend blij te kunnen melden dat zij voor aankomende seizoenen een nieuw voltallig bestuur heeft gecreëerd met in totaal 6 leden welke op de ALV zijn verkozen en aangesteld als bestuurslid.

 

Het nieuwe bestuur willen wij daarom d.m.v. dit nieuwsbericht graag aan jullie voorstellen!

(v.l.n.r.: Judith, Harry, Edy, Arjo, Daniël, Adriaan)

Voorzitter: Harry Willeboordse
Harry is “besmet” geraakt met het badminton virus op 12 jarige leeftijd. Met een aantal jaren onderbreking badmintont hij inmiddels al meer dan 25 jaar, waarvan de laatste 17 jaar veel in België. Daarnaast is hij sinds 2 jaar eigenaar van een (online) Badmintonshop. Dit is een speciaalzaak in badmintonmateriaal, genaamd HW-Badmintonland. Deze webshop runt hij in zijn vrije uren naast zijn baan. Harry heeft hierdoor op vele vlakken al jaren connecties met verschillende badmintonclubs in Nederland en België en weet zijn pad daarom goed te vinden in de badmintonwereld.

 

Penningmeester: Edy van Hoije (zittend bestuurslid)
Edy is een bekend gezicht in de club en iedereen weet hem te vinden met vragen die betrekking hebben tot de club en de financiën. Edy is al vanaf 2000 lid van het bestuur op de functie penningmeester en is volledig op de hoogte van de zaken in de club.

 

Ledenadministratie: Adriaan van der Waal van Dijk(zittend bestuurslid)
Ook Adriaan is een bekende van iedereen in de club. Hij speelt zelf al vele jaren mee en is ook begeleiding op de verschillende dagen dat er gespeeld wordt in de club. Adriaan is al vele jaren verantwoordelijk voor de ledenadministratie en doet dit nog steeds met alle plezier. Het bestuur is blij dat Adriaan zijn functie zal voortzetten.

 

Secretaris: Daniël Dees
Daniël speelt al sinds zijn 7e badminton bij Badmintonclub Terneuzen en deze sport is hem daarom met de paplepel ingegoten. Door omstandigheden is Daniël een 3-tal jaar afwezig geweest, maar heeft gelukkig de weg weer teruggevonden naar Badmintonclub Terneuzen. Buitenom het recreatief en competitie spelen zal hij zich nu volledig gaan inzetten als secretaris in het bestuur.

 

Alg. bestuurslid / Linking Pin: Judith Reuling
Één van de dochters van Judith is vorig jaar gestart met badminton bij de jeugd. Zij was zo enthousiast dat ze haar moeder overgehaald heeft om ook aan deze leuke sport te beginnen. Judith is afgelopen jaar ook actief geweest in de begeleiding van de jeugd op de vrijdag en wilt zichzelf aankomende jaren verder ontwikkelen op badmintonniveau. Wij zijn blij dat Judith zich heeft aangemeld als bestuurslid en zich wil inzetten voor de badmintonclub.

 

Alg. bestuurslid / ass. Penningmeester: Arjo Meeusen
Arjo zal dit seizoen aan zijn 3e jaar gaan beginnen bij Badmintonclub Terneuzen. Mede door zijn dochter die speelt bij de jeugd is ook hij gestart met deze leuke sport. Hij geeft na 2 jaar al aan dat hij veel eerder had moeten beginnen! Ook gaat hij vanaf komend seizoen meespelen in de competitie. Wij zijn blij dat Arjo zoveel plezier heeft in deze sport en zich nu ook volledig wilt gaan inzetten als bestuurslid.

 

Als nieuw bestuur hebben wij de doelstelling om de club naar een hoger niveau te brengen en de naamsbekendheid te vergroten. Badmintonclub Terneuzen zal altijd toegankelijk blijven voor iedereen waar de passie ligt bij badmintonsport!

 

Met vriendelijke badmintongroet,
Bestuur Badmintonclub Terneuzen

Badmintonclub Terneuzen is lid van de Nederlandse Badmintonbond.

nl_NL